Foto's

Vakantiewoning De Muur

Holiday home The Muur

The Wall  Geraardsbergen

De Vakantiewoning

Vakantiewoning De Muur is een gerestaureerde herenwoning op 200 m van de top van de beroemde "Muur van Geraardsbergen" en gelegen binnen het parkgebied van de Oudenberg.


De woning bevat een aantal oorspronkelijke elementen zoals de vloeren in blauwe kerksteen op het gelijkvloers en massieve inbouwkasten en plankenvloeren op de verdiepingen maar heeft anderzijds alles wat noodzakelijk is om een aangenaam en comfortabel verblijf mogelijk te maken:

Een modern ingerichte keuken met 8 gasvuren, oven, micogolfoven, vaatwas, drie koelkasten waarvan 1 met diepvriesvak en al het nodige keukenmateriaal.

Een eetruimte met zitplaats voor 16 personen en een zitruimte met digitale tv, houtstoof, kinderspeelboxen en een kleine bibliotheek met boeken voor zowel kinderen als volwassenen.

Een ruime, zuidgerichte veranda.   

Een terras met tuinmeubilair, BBQ, jaccuzzi, infrarood sauna, stortemmer en warme buitendouche (niet bij vorstweer).

Een volledig afgesloten en vanop straat niet zichtbare tuin met boomhut.

Een ruime private parking.

5 slaapkamers: 2 slaapkamers met hotelboxspring met Diva 7 zone matrassen (160 x 200 x 22 cm), 2 kamers met dezelfde boxsprings en één of twee stapelbedden en één kamer met twee enkele bedden  met comfortabele Bonnell matrassen (90 x 200 x 20 cm).

De boxsprings kunnen omgevormd worden tot enkele bedden.

4 badkamers met regendouche of ligbad.

Vlakbij

De Oudenberg en Muur, het Stadscentrum, Het Stiltegebied Dender Mark, Recreatiedomein De Gavers, Natuurreservaat De Rietbeemd en Moenebroeken.

Iets verderaf

Pairi Daiza, Hopitâl Notre Dame à la Rose, Kasteel van Beloeil,

Gent en Brussel.