Foto's

Vakantiewoningen De Muur / Kapelmuur

Holiday homes Muur and Kapelmuur

The Wall and Chapelwall Geraardsbergen

De Vakantiewoningen

Vakantiewoning De Muur is een gerestaureerde herenwoning op 200 m van de top van de beroemde "Muur van Geraardsbergen" en gelegen binnen het parkgebied van de Oudenberg.

 

De woning bevat een aantal oorspronkelijke elementen zoals de vloeren in blauwe kerksteen op het gelijkvloers en massieve inbouwkasten en plankenvloeren op de verdiepingen maar heeft anderzijds alles wat noodzakelijk is om een aangenaam en comfortabel verblijf mogelijk te maken:

Een modern ingerichte keuken met 8 gasvuren, oven, micogolfoven, vaatwas, drie koelkasten waarvan 1 met diepvriesvak en al het nodige keukenmateriaal.

Een eetruimte met zitplaats voor 16 personen en een zitruimte met digitale tv, houtstoof, kinderspeelboxen en een kleine bibliotheek met boeken voor zowel kinderen als volwassenen.

Een ruime, zuidgerichte veranda.

Een terras met tuinmeubilair, BBQ, jaccuzzi, infrarood sauna, stortemmer en warme buitendouche (niet bij vorstweer).

Een volledig afgesloten en vanop straat niet zichtbare tuin met boomhut.

Een ruime private parking.

5 slaapkamers: 2 slaapkamers met hotelboxspring met Diva 7 zone matrassen (160 x 200 x 22 cm), 2 kamers met dezelfde boxsprings en één of twee stapelbedden en één kamer met twee enkele bedden met comfortabele Bonnell matrassen (90 x 200 x 20 cm).

De boxsprings kunnen omgevormd worden tot enkele bedden.

4 badkamers met regendouche of ligbad.

De Kapelmuur is een recent volledig verbouwde stadwoning gelegen in een rustige zijstraat vlakbij de top van "De Vesten" en "De Muur van Geraardsbergen"

 

Doordat op het gelijkvloers alle binnenmuren verwijderd werden geeft deze stadswoning een aangenaam ruimtegevoel en is er aansluitend de zitruimte met digitale tv en gasvuur, de moderne eetruimte, de nieuwe keuken met alle voorzieningen en een kleine koer.

Op de eerste verdieping is er een tweepersoonkamer met ramen tot op de grond en aansluitend een klein stadterras.

Er tegenover is een ruime badkamer met twee toiletten, 2 wasbakken en bad met douche.

Op de tweede verdieping is een grote 4 persoonskamer.

Alle bedden zijn éénpersoons hotelboxsprings die gemakkelijke naast elkaar of uit elkaar geplaatst kunnen worden en hebben een 22 cm dikke, Diva 7 zone pocketveren matras.

De Oudenberg en Muur, het Stadscentrum, Het Stiltegebied Dender Mark, Recreatiedomein De Gavers, Natuurreservaat De Rietbeemd en Moenebroeken.

Pairi Daiza, Hopitâl Notre Dame à la Rose, Kasteel van Beloeil,

Gent en Brussel.